5 jaar later: van mentee naar mentor

Je zou het niet denken, maar vijf jaar geleden publiceerde CloseSure mijn Vliegende start blog. Niet alleen de start, maar ook de tijd er na is voorbij gevlogen. En in een razend tempo. De afgelopen vijf jaar kan ik in een woord samenvatten: plezier! Plezier in het werk, maar ook plezier in de combinatie werk-prive. Dat is mede te danken aan de ruimte en vrijheid die CloseSure mij heeft geboden. Ik heb mij op verschillende vlakken mogen ontwikkelen. De ‘harde kant’ van het vak, waar mijn passie ligt en daarnaast ook de ‘zachte kant’. Dat laatste was van nature in voldoende mate aanwezig, maar werd versterkt door het vertrouwen dat ik heb gekregen van mijn collega’s. Ik zeg bewust collega’s, omdat CloseSure een platte organisatie is waar je bij iedereen terecht kan en iedereen ook de tijd neemt je te helpen waar nodig. 

Daar waar ik begon als mentee (samen optrekken met de mentor), heb ik het afgelopen jaar ook mogen fungeren als mentor. Een mooie kans om de kennis en ervaring die ik heb mogen opdoen rondom het testvak te delen. Net zoals ik een vliegende start heb gehad, wilde ik ook bijdragen aan dezelfde vliegende start voor de mentee.

Dat laatste is in mijn optiek goed gelukt. De mentee voelt zich inmiddels helemaal thuis, is inhoudelijk lekker op dreef en is al een aantal maanden bezig op een leuk en uitdagend project. Wekelijks praten wij bij om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Uiteraard zijn dit kansen die ik zelf heb gegrepen. Maar als deze kansen mij niet werden geboden, dan stond ik niet op de plek waar ik nu sta. CloseSure biedt deze kansen voor een ieder in het bedrijf. 

Vijf jaar voorbij. Vijf jaar rijker aan levens- en werkervaring. Vijf naar genoten van de sfeer en levendigheid bij CloseSure. Op naar meer!

 

Rachid Ben Allal
rachid.benallal@closesure.nl

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  De Run 4312
  5503 LN  Veldhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2022 CloseSure Nederland B.V.

  SHARE THIS!