CloseSure is op zoek naar Data Engineers!

Wil jij een gave opdracht als Data Engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor het werken met data en techniek? CloseSure is dé regionale specialist op het gebied van data. Wij zoeken HBO/WO geschoolde collega’s voor onze vijf vestigingen (Veenendaal, Hengelo, Hoogeveen, Eindhoven en Alphen aan den Rijn).

Functieomschrijving

Als Data Engineer van CloseSure ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en de bijbehorende tooling. Deze kennis stelt jou in staat een voortrekkersrol te vervullen in ontwikkeltrajecten bij de klanten van CloseSure. In deze trajecten ben je in staat te adviseren over tooling, architectuur en datamodellering. Naast adviserende vaardigheden ben je technisch onderlegd en implementeer je data pipelines en rapportages. Kortom: je bent een allround data specialist en in staat klanten te ondersteunen bij invulling van de informatiebehoefte.

Gevraagd wordt 

Jij hebt passie voor het werken met data. Dit betekent dat je nieuwsgierig bent en een onderzoekende geest op datagebied. Jij volgt de laatste ontwikkelingen rondom data en tooling op de voet. Dit doe je door het bijhouden van blogs, vlogs en artikelen op jouw vakgebied. Ook neem je regelmatig actief deel aan Meetups op het gebied van data. Je bent dan ook bekend met de data community binnen Nederland.

Je hebt ervaring opgedaan met het implementeren en begeleiden van data-oplossingen en met de moderne Big Data (cloud) technieken. Concreet betekent dit dat je ervaring hebt met en brede kennis hebt van één of meerdere tools zoals Microsoft BI suite, Azure, Informatica, Hadoop, Cognos, Tableau, Business Objects of AWS. Het bezitten van een certificering is een pré.

Naast deze tooling heb je affiniteit met programmeertalen zoals Java en Python en kan je SQL dromen. Buiten deze technische vaardigheden heb je kennis van en ervaring met datamodelleringstechnieken zoals Kimball, Inmon en Datavault. Ook datawarehouse architecturen en ETL kennen geen geheimen voor jou. Jij overziet het geheel van de totale data-architectuur, van bronontsluiting tot rapportage en kunt hierover adviseren.

Naast al deze bagage, heb je een flexibele en pragmatische instelling, ondernemende geest en een mindset gericht op het team. Je bent bekend met Agile methodieken zoals DevOps en Scrum en hebt hier ervaring in opgedaan.

Herken jij je hierin? Dan heb jij alle benodigdheden om bij CloseSure aan boord te komen!

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Diana Rodenburg via youonlyworkonce@closesure.nl of 06-46 25 02 86. Je ontvangt snel een reactie van ons en de sollicitatieprocedure proberen we in een halve dag af te ronden. 

Geboden wordt

Samengevat bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekend salaris
 • Vakantiegeld
 • Winstdelingsregeling
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen binnen onze competence development programma
 • Mobiliteitsregeling (leaseauto, vervoersbudget of reiskostenvergoeding)
 • Vaste maandelijkse netto onkostenvergoeding
 • Uitstekende (netto) pensioenregeling
 • Gebruik van een Macbook
 • Mobiele telefoon + abonnement
 • 28 vakantiedagen
 • Verschillende geweldige uitjes per jaar, in binnen- en buitenland

GEÏNTERESSEERD? DIANA NEEMT CONTACT MET JE OP!

 

  SOCIAL MEDIA

  NEEM CONTACT MET ONS OP

   CloseSure Noord BV
   de Vos van Steenwijklaan 75
   7902 NP Hoogeveen
   +31 (0)88 383 01 20

   CloseSure Utrecht BV
   Landjuweel 5A-5B
   3905 PE  Veenendaal
   +31 (0)88 383 01 10

   CloseSure West BV
   Europalaan 16
   2408 BG  Alphen a/d Rijn 
   +31 (0)88 383 01 50

   CloseSure Oost BV
   Hazenweg 84
   7556 BM  Hengelo
   +31 (0)88 383 01 00

   CloseSure Zuid BV
   De Run 4312
   5503 LN  Veldhoven
   +31 (0)88 383 01 40

   CloseSure Services BV
   Hazenweg 84
   7556 BM Hengelo
   +31 (0)88 383 01 60

   (c) Copyright 2017-2022 CloseSure Nederland B.V.

   SHARE THIS!