CloseSure Header Business Intelligence
CloseSure Nike Air Max
Business Intelligence

DATA EN BUSINESS INTELLIGENCE 

Het gebruik van data kan een organisatie helpen in het nemen van de juiste beslissingen. Business Intelligence is gericht op het verzamelen en analyseren van deze data. Het doel is data omzetten in informatie en kennis. CloseSure ondersteunt uw organisatie hierbij.

N

DATA VERZAMELEN

N

DATAVISUALISATIES

N

INFORMATIE EN INZICHTEN UIT DATA

N

VOORSPELLINGEN

BUSINESS INTELLIGENCE

Inzichten die te verkrijgen zijn vanuit data zijn van onschatbare waarde voor een organisatie. Een moderne data architectuur ondersteunt dit. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig de juiste informatie en inzichten te verkrijgen op het moment dat ze nodig zijn. Zo biedt dit extra ondersteuning aan bestaande bedrijfsprocessen.

DATA ENGINEERING

De consultants van CloseSure hebben een enorme passie voor het vak. Data stroomt door hun aderen. En dat zie je terug. Een consultant die doorvraagt om de echte vraag boven tafel te krijgen, maar ook de vaardigheden heeft om de technische implementatie uit te voeren.

PREDICTIVE ANALYTICS

Data biedt veel mogelijkheden voor een blik in de toekomst. Predictive analytics maakt dit mogelijk! Onze consultants staan u bij in het combineren van de juiste gegevens en laten uw organisatie kennis maken met de mogelijkheden die predictive analytics kan bieden.

INTRODUCTIE

Data is het nieuwe goud!

 • Data is pas waardevol als deze beschikbaar is. Daarom is het verzamelen van data essentieel
 • Het moet voor iedereen binnen uw organisatie mogelijk zijn inzichten uit data te krijgen. De juiste datavisualisatie zorgt voor directe inzichten
 • Door databronnen te combineren ontstaan er mogelijkheden om voorspellingen te kunnen doen: predictive analytics

Hoe wordt data dit nieuwe goud? Wanneer data nieuwe inzichten biedt. Vanuit CloseSure ondersteunen wij organisaties met het ontsluiten van data en het verkrijgen van inzichten uit deze data. Oftewel, het omzetten van gegevens naar waardevolle informatie! Dit kan zowel data uit interne als externe bronnen zijn. Door een Agile manier van werken leveren wij snel bruikbare resultaten. CloseSure ondersteunt organisaties over het gehele informatielandschap. Van het opzetten van een data lake, naar het ontwikkelen van een datawarehouse totaan voorspellende inzichten en datavisualisaties. Onze consultants helpen organisaties te groeien op het gebied van data.

CloseSure biedt haar consultants maximale ondersteuning om zich binnen het vakgebied data te kunnen door ontwikkelen. Zo faciliteren wij onze medewerkers met een onbeperkt opleidingsbudget om met grote regelmaat actuele trainingen te volgen en de nieuwste certificaten te behalen.

BUSINESS INTELLIGENCE

 

Inzichten die te verkrijgen zijn vanuit data zijn van onschatbare waarde voor een organisatie. Een moderne data-architectuur biedt ondersteuning hiervoor. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig de juiste inzichten te verkrijgen, die ondersteuning bieden om de juiste beslissingen te maken.

Binnen deze data-architectuur worden een aantal zones onderscheiden:

 • Bronnen (Data sources)
 • Data-opslag (Data Storage & processing)
 • Advanced analytics (Modern AI)
 • Business Intelligence

Bronnen
Binnen organisaties is vaak enorm veel data “verstopt” in het applicatielandschap. Ook buiten dit landschap is er waardevolle data te vinden. Denk hierbij aan social media gegevens of openbare databronnen. Door al deze bronnen in kaart te brengen, kan de waarde van deze data voor de organisatie worden ingeschat. Door het gebruik van bijvoorbeeld API’s kan data vaak op relatief eenvoudige wijze beschikbaar worden gemaakt.

Data-opslag
Door het gecentraliseerd beschikbaar maken van gegevens kunnen datasets uit verschillende bronnen gecombineerd worden. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om inzichten te verkrijgen uit de data.

Voor deze opslag zijn verschillende oplossingen mogelijk. Bij volledig gemodelleerde en gedefinieerde data wordt vaak gekozen voor een datawarehouse-oplossing. Bij een groot aantal verschillende vormen van bronnen biedt een data lake een methode van opslag. Vaak zijn dit oplossingen in de cloud, gebruikmakend van bijvoorbeeld Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) of Snowflake. Maar ook een hybride of on-premise oplossing behoort tot de mogelijkheden. CloseSure helpt organisaties met het kiezen van de best passende oplossing.

Advanced analytics
Vooruit kunnen kijken met een zekere mate van zekerheid biedt organisaties grote kansen. Door de hoeveelheid data die beschikbaar is, wordt dit mogelijk. Moderne en beproefde technieken als machine learning geven organisaties deze kans. Consultants van CloseSure helpen organisaties die stappen te zetten door het inzetten van voorspellende modellen.

Business Intelligence
Inzichten zijn van onschatbare waarde. Door het toepassen van moderne visualisatietechnieken verkrijgen gebruikers eenvoudig en op gebruiksvriendelijke wijze deze waardevolle inzichten. Dit helpt in de ondersteuning van de bestaande bedrijfsprocessen. Ook kan het bijdragen aan de standaardisatie en verbeteringen van deze processen. Consultants van CloseSure hebben uitgebreide ervaring in het visualiseren van data, gebruikmakend van moderne tooling zoals Power BI, Tableau en Cognos.

Informatielandschap Data

DATA ENGINEERING

 

De consultants van CloseSure hebben een enorme passie voor het vak. Data stroomt door hun aderen. En dat zie je terug. Een consultant die doorvraagt om de echte vraag boven tafel te krijgen, maar ook de vaardigheden heeft om de technische implementatie uit te voeren.

Of het nu gaat om data-analyse, het beheren van een productieomgeving, het achterhalen van de vraag of het ontwikkelen en testen van de data-oplossing: bij CloseSure bent u hiervoor aan het juiste adres.

Bij CloseSure geloven wij dat data engineering de basis is voor een carrière in de datawereld. Met deze basis zijn er ruime mogelijkheden voor een verdere verdieping in een van de vele specialisaties. Hiervoor bieden wij vanuit de CloseSure Academy onze consultants alle handvatten om hier zelf invulling aan te geven. The sky is the limit! Naast een uitdagende opdracht bij een aansprekende klant, krijgen onze data engineers persoonlijke begeleiding en coaching. Zo wordt hun vakontwikkeling toegespitst op de wensen van de consultant en de klant.

Het vakgebied van een data engineer is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er zijn vele nieuwe technieken, tools en programmeertalen bijgekomen. CloseSure biedt daarom een breed scala aan trainingen aan: Cloud tooling zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Snowflake of Google Cloud, maar ook talen zoals Python of R. CloseSure heeft een passende training beschikbaar. Is er behoefte aan een andere training? Dan wordt er maatwerk geleverd! De groei van kennis en kunde staat bij CloseSure voorop.

Business Intelligence
Predictive Analytics

PREDICTIVE ANALYTICS

Data biedt veel mogelijkheden voor een blik in de toekomst. Waar die glazen bol jaren een utopie leek, brengt data science en predictive analytics dat dichterbij. Onze consultants staan u bij in het beschikbaar maken en combineren van de juiste gegevens. Zo laten uw organisatie kennis maken met de mogelijkheden die predictive analytics kan bieden.

De mogelijkheden die predictive analytics biedt zijn eindeloos. Door uw data te combineren met nieuwe externe bronnen kunnen er weer nieuwe verbanden worden gelegd. Dit geeft u weer nieuwe inzichten. Consultants van CloseSure begeleiden u in het selecteren van de juiste interne en externe bronnen, statistische methodes en machine learning technieken om uw organisatie te voorzien van voorspellende modellen.

Zo wordt uw organisatie geholpen bij het zetten van de eerste stappen op het gebied van data science en predictive analytics: uw organisatie wordt data science enabled.

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  De Run 4312
  5503 LN  Veldhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2023 CloseSure Nederland B.V.