Diane Roodhardt, powered by CloseSure

Diane Roodhardt is een aantal jaren geleden op deze site voorgesteld in onze rubriek Jonge Helden. Diane is inmiddels 4 jaar onderweg in haar carrière, een mooi moment om met haar terug te kijken.

Ik ben Diane Roodhardt, 27 jaar oud en ik woon in de regio Arnhem, samen met mijn vriend en ons hondje Senna. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik houd van wielrennen, volg groepslessen bij de sportschool en wandel veel met Senna. In de zomer ben ik te vinden op diverse festivals en geniet ik van gezelligheid met vrienden en familie, bij voorkeur in de zon op het terras.

Van theorie naar praktijk
De afgelopen jaren heb ik meerdere opdrachten gedaan voor verschillende opdrachtgevers. Daar hield ik mij bezig met het ontwikkelen en implementeren van Power BI rapportages door de verschillende lagen van de organisaties heen en was ik actief in de doorontwikkeling van datawarehouses. Op technisch vlak ben ik enorm gegroeid, de theoretische kennis heb ik omgezet in ervaring.

Ik leer iedere dag!
Momenteel werk ik aan het opzetten van Building Blocks op zowel technisch als functioneel vlak. Ik doe dit voor de onderwijsinstelling waar ik zelf mijn studie heb gevolgd, superleuk om terug te zijn! Door mijn werk wordt het gemakkelijker voor de onderwijsinstelling om integrale rapporten en dashboards aan te bieden. Verder houd ik mij bezig met het opzetten van de architectuur in Azure en met de dagelijkse werkzaamheden in het BI-team. Ik leer iedere dag nieuwe dingen! 

Courantheid als basis
Nieuwe dingen leren vind ik enorm leuk, het drijft mij! Het behalen van certificaten, het delen van kennis met collega’s en het opdoen van ervaring ligt ten grondslag aan mijn groei. Ik heb de MSCA en DP certificaten behaald en in de Leagues van CloseSure ben ik actief betrokken. Binnen deze Leagues staat kennisdeling en –ontwikkeling samen met mijn CloseSure-collega’s centraal. Inmiddels heb ik een sturende rol in onze grootste League, Data Engineering en deel ik ook mijn kennis en ervaring. Het geeft een prettig gevoel om je collega’s te helpen en zelf door collega’s geholpen te worden, de wisselwerking binnen ons bedrijf is groot.

Energie door het spanningsveld!
Ik krijg energie van het vinden van de juiste balans in het spanningsveld tussen de mogelijkheden in de techniek en de wensen van de gebruikers. Het is leuk om dingen te ontwikkelen en complexe ‘puzzels’ op te lossen, maar stuur mij ook gerust de organisatie in om gebruikers te spreken, wensen op te halen en te inspireren. Juist deze combinatie vind ik zo leuk aan ons werk. Het is nooit saai!

Ontdekken van mijn mogelijkheden
In het begin van mijn carrière dacht ik dat het ontwikkelen van (Power BI) dashboards mijn beloofde land was. Dat vond en vind ik nog altijd erg leuk om te doen. Inmiddels heb ik ook meer ervaring met het op een goede manier ontsluiten van data uit verschillende bronnen. Het proces en het op een juiste manier opslaan en correleren van deze data vind ik minstens zo interessant. Ik ontdek mijn mogelijkheden en krijg de kans om mij hierin te ontwikkelen. De interactieve gesprekken met mijn collega’s helpen hierin enorm.

CloseSure, de balans tussen werk en privé is goed op orde!
Het eerste wat ik doe als ik opsta is de hond uit laten. Heerlijk om in de stilte van de ochtend en de dauw door het park te wandelen. Na de wandeling ontbijt ik en lees ik het nieuws.

Daarna stap ik op de fiets, op weg naar de klant. Echt super, een opdracht om de hoek!
Fris stap ik het pand binnen en ga ik aan de slag. Aan het einde van de dag pak ik mijn fiets naar huis en houd ik nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen. Een rondje wielrennen, een terras pakken met vriendinnen of sluit ik bij een meetup van CloseSure aan.

Tips
Zorg dat je naast de werkzaamheden die je op Data-gebied uitvoert ook jezelf blijft ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen, het ‘peeren’ met collega’s (al dan niet van de klant) en het behalen van certificeringen. Het vakgebied waarin ik mij bevind is constant in beweging en stilstand is letterlijk achteruitgang. Je boet in op courantheid en verkleint daardoor de kans op echt gave opdrachten!

Kom je een keer op de koffie? De deur staat voor je open!

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  De Run 4312
  5503 LN  Veldhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2022 CloseSure Nederland B.V.

  SHARE THIS!