CloseSure-Header-Home
CloseSure Nike Air Max

You only work once

Een groot onderdeel van je leven werk je en is daarmee een belangrijke parameter in jouw welbevinden. CloseSure staat voor hard werken en optimaal presteren, goed verdienen en een hoge funfactor.
De funfactor bepaalt de cultuur zoals deze nu is: You only work once!

In ons vaste stramien zitten onder andere de nieuwjaarsreceptie, de Barre Tocht, de familie BBQ, het sinterklaasfeest en de kerstmeeting. Iedere vestiging vult deze aan met evenementen die passen bij de groep en bij de behoefte op dat moment. Super Agile!

If you can make it there, you can make it anywhere

Onze visie ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling is gebaseerd op de gedachte dat jij zelf de persoon bent die het beste je eigen kwaliteiten, ambities en motivatie kent. Wij zullen je daar maximaal in ondersteunen.

CloseSure stelt hoge eisen als het gaat om kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Het is niet onze ambitie om de grootste IT-dienstverlener van Nederland te worden, maar wel de maatstaf in ons vakgebied!

Wij richten ons volledig op Data- en Testengineering. De behoefte uit de markt koppelen wij aan de ambities van onze medewerkers in ons competence development programma. Het betreft hier technische, methodische en persoonlijke ambities die getraind en gecertificeerd worden. De focus op dit drieluik levert ons de courantheid waar we bekend om staan.

Wat ons bindt is de passie voor het vak en het werken met echt leuke mensen. Met echt bedoelen we de mensen waar je een klik mee hebt, waar je open en eerlijk mee communiceert, die jou respecteren en waaraan je plezier beleeft door er mee samen te werken. Je werkt per slot van rekening maar één keer!

its-up-to-you
Business Intelligence en Testen

Jouw collega’s

CloseSure-Group-Photo

Wat ons bindt is de passie voor innovatie, een hoog kennisniveau, ondernemerschap en de manier waarop we met elkaar omgaan. We zijn eerlijk en open naar elkaar, respecteren elkaars mening en achtergrond en helpen elkaar, gevraagd en ongevraagd. Daarnaast geloven we in work hard, play hard! Onze etentjes, uitjes etc. zijn altijd erg gezellig, mede door de hoge opkomst!

FD-Gazellen-2020

Onze arbeidsvoorwaarden

CloseSure biedt jou zoveel mogelijk vrijheid als het gaat om de manier waarop je je werkzaamheden en je werktijden inricht. We stemmen dit natuurlijk altijd goed af met onze opdrachtgevers, maar we geven in allerlei opzichten concreet vorm aan ‘het nieuwe werken’. Flexibiliteit en het faciliteren van thuiswerken met een laptop en telefoon zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden die voor iedereen van toepassing zijn, zoals direct een contract voor onbepaalde tijd, de winstdelingsregeling en de volle maand vakantiegeld. Daarbij bieden wij een aantal arbeidsvoorwaarden die naar eigen wens in te vullen zijn zoals het organiseren van je vervoer of het opnemen van je vakantiedagen.

Bij ons krijg je een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten aansluiten op je persoonlijke wensen en situatie. Reis je bij voorkeur met het openbaar vervoer, dan kan dat. Ga je liever met de auto, dan kun je van je mobiliteitsvergoeding een auto naar keuze uitzoeken of gebruik je je eigen auto en declareer je de gereden kilometers.

Vrijheid geven we je ook als het gaat om het opnemen van vakantiedagen. Je hebt bij een fulltime dienstverband recht op 28 vakantiedagen per jaar en we bieden je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen of te verkopen.

Tijdens je actieve carrière zorgen we er ook voor dat je uitkijkt naar de toekomst door een uitstekende pensioenregeling.

Samengevat bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekend salaris;
 • Vakantiegeld;
 • Winstdelingsregeling;
 • 28 vakantiedagen;
 • Onbeperkt volgen van opleidingen en trainingen binnen ons competence development programma;
 • Volledig door CloseSure betaalde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (WIA, IVA, WGA);
 • Collectieve Ziektekostenverzekering;
 • Mobiliteitsregeling (leaseauto, vervoersbudget of reiskostenvergoeding);
 • Vaste maandelijkse onkostenvergoeding;
 • Uitstekende (netto) pensioenregeling;
 • Werken volgens Het Nieuwe Werken waarvoor wij de laptop, mobile telefoon inclusief abonnement beschikbaar stellen.

VACATURES BIJ CLOSESURE

CloseSure Nike Box

Je bent op zoek naar een leuke baan en leuke collega’s, gaaf dat je ons meeneemt in je zoektocht!

Op deze pagina vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Kijk gerust rond en heb je een vraag schroom dan niet om die aan ons te stellen, we helpen graag bij het vinden van jouw droombaan!

Het gaat te ver om in deze inleiding alles uit te doeken te doen maar wel gaaf om te benoemen zijn onze sneakers van de zaak! We voorzien je van unieke sneakers om je loopbaan te ondersteunen. Je ontvangt ze bij de start van je dienstverband zodat je stevig in je schoenen staat en kunt shinen vanaf dag 1.

Trek jij onze schoenen aan?

Wil jij een gave opdracht als Data of Test engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor het werken met data en techniek? Of voor het testen van software? CloseSure is dé regionale specialist op het gebied van data en Test Automatisering.

Wij zoeken HBO/WO geschoolde collega's voor onze vijf vestigingen (Veenendaal, Hoogeveen, Hengelo, Eindhoven en Alphen aan den Rijn). Verder zoeken wij voor onze vestigingen in Hoogeveen en Hengelo een Recruiter.

CloseSure Business Intelligence
CloseSure Testen

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  De Run 4312
  5503 LN  Veldhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2023 CloseSure Nederland B.V.