CloseSure Header Standaard
CloseSure Nike Air Max

OVER CLOSESURE

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf met een uitstekende reputatie. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren in Hengelo, Veenendaal, Alphen aan den Rijn, Hoogeveen of Eindhoven. Op deze manier kunnen we onze specialistische kennis breed aanbieden en toch de reistijden beperken. Hierdoor leveren wij een grote bijdrage aan verbetering van het milieu en hebben we ook de mogelijkheid om de bespaarde reistijd te besteden aan eigen ontwikkeling, sport of gezin. Onze kernwaarden zijn People, Planet, Profit, Passion, Pleasure en Pride. Natuurlijk weerspiegelen onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en bijeenkomsten ook deze principes.

Organisatie

CloseSure richt zich primair op het leveren van diensten aan klanten op de competenties Business Intelligence en Software Testing.

We zijn ingericht als een netwerkorganisatie ook wel platform genoemd. Het platform verenigt de geheel zelfstandige vestigingen onder één naam en reputatie en streeft er naar om de wendbaarheid en gedrevenheid van kleine bedrijven te combineren met de slagkracht en continuïteit van grote bedrijven. Alhoewel het platform zich zo veel mogelijk manifesteert door haar vestigingen, zijn de relaties tussen de vestigingen onderling en de vestigingen en haar klanten een net zo wezenlijk onderdeel.

Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt als je er meer over wil weten. 

FD-Gazellen-2020
Connected

WERKEN BIJ CLOSESURE

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren. Op deze manier kunnen we onze specialistische kennis breed aanbieden en toch de reistijden beperken. Hierdoor lever je een grote bijdrage aan verbetering van het milieu en heb je ook de mogelijkheid om de gewonnen reistijd te besteden aan eigen ontwikkeling, sport of gezin. Onze kernwaarden zijn People, Planet, Profit, Passion, Pleasure en Pride. Natuurlijk weerspiegelen onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en bijeenkomsten ook deze principes.


Organisatie

CloseSure richt zich primair op het leveren van diensten aan klanten op de competenties Business Intelligence en Software Testing.

We zijn ingericht als een netwerkorganisatie ook wel platform genoemd. Het platform verenigt de geheel zelfstandige vestigingen onder één naam en reputatie en streeft er naar om de wendbaarheid en gedrevenheid van kleine bedrijven te combineren met de slagkracht en continuïteit van grote bedrijven. Alhoewel het platform zich zo veel mogelijk manifesteert door haar vestigingen, zijn de relaties tussen de kernen en haar klanten een net zo wezenlijk onderdeel.


“You only work once” is ons motto!

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven en beïnvloedt ook je privésituatie. CloseSure staat voor hard werken en optimaal presteren, goed verdienen en zeker ook een hoge funfactor. De funfactor bepaalt de cultuur zoals deze nu is. Het CloseSure Zeilevenement, de BBQ, de Nieuwjaarsborrel, Kerstdiner, de Barre Tocht en overige social meetings zijn jaarlijks terugkerende, zeer goed bezochte evenementen!

Binnen CloseSure hechten we grote waarde aan ondernemerschap en innovatie. Meedenken en meebouwen aan het succes van ons bedrijf zit in onze genen. CloseSure staat bekend als een innovatief bedrijf en werkt voor aansprekende klanten die voorop lopen in de markt. Als jij met plezier naar je werk gaat merken onze klanten dat ook.


Jouw ontwikkeling

Onze visie ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling is gebaseerd op de gedachte dat jij zelf de persoon bent die het beste je eigen kwaliteiten, ambities en motivatie kent. Wij zullen je daar maximaal in ondersteunen.


Jouw expertise

CloseSure stelt hoge eisen als het gaat om kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Het is niet onze ambitie om de grootste IT-dienstverlener van Nederland te worden, maar wel de beste en meest innovatieve!

We richten ons volledig op Testing en Business Intelligence. Het niveau ligt erg hoog. Past je expertise binnen een van onze specialismen, dan kijken we graag naar jouw ervaring.

Daarnaast hechten we erg veel waarde aan jouw communicatieve vaardigheden als consultant. Het hebben van kennis is belangrijk, maar deze kennis toepassen zodat die voor de klant waarde creëert is net zo belangrijk.

Bij CloseSure geloven we in de kracht van het team. Vandaar dat we geloven in closeshoring, dat een bovengemiddeld beroep doet op de samenwerking in het team.


Jouw collega’s

CloseSure-Group-Photo

Wat ons bindt is de passie voor innovatie, een hoog kennisniveau, ondernemerschap en de manier waarop we met elkaar omgaan. We zijn eerlijk en open naar elkaar, respecteren elkaars mening en achtergrond en helpen elkaar, gevraagd en ongevraagd. Daarnaast geloven we in work hard, play hard! Onze etentjes, uitjes etc. zijn altijd erg gezellig, mede door de hoge opkomst!

DE KENMERKEN VAN CLOSESURE

Passion: Als de mensen het belangrijkste zijn, dan is het in de snel veranderende IT wereld van groot belang dat er liefde voor het vak is. Dit moet van nature aanwezig zijn, maar ook worden gestimuleerd door voldoende vrijheid, vooruitstrevendheid en vernieuwing. Natuurlijk is een efficiënt proces erg belangrijk, maar de winst haalt CloseSure door het leggen van verbanden tussen het gemeengoed van vandaag en de mogelijkheden van de toekomst.

People: Mensen zijn het belangrijkste deel van ons bedrijf. Zij maken het verschil. Iedere IT uitdaging die zij aangaan is uniek en daarmee zijn zij dus de sleutel tot een goede oplossing voor de klant. Natuurlijk met behulp van die nieuwste methoden en technieken, maar diegene die ze toepast, daar draait het om.

Planet: De maatschappij is ingrijpend veranderd. Waarden als milieu, verhouding werk-privé en mobiliteit hebben aan importantie gewonnen. Bedrijven moeten een bijdrage leveren aan een leefbare maatschappij om een goede werkgever te zijn.

Profit: Bij CloseSure werken de eigenaren mee in het bedrijf. Dit zorgt voor maximaal commitment naar medewerkers en klanten. Natuurlijk is het belangrijk dat er winst gemaakt wordt. Zonder winst is er geen continuïteit en geen toekomst voor ons. Wij zien winst als een resultante van het goed implementeren van de voorgaande 3 P’s.

Pleasure: Als mensen het belangrijkst zijn, dan moeten ze zich goed voelen bij de wijze waarop het bedrijf wordt aangestuurd en er wordt afgerekend. Binnen CloseSure snapt iedereen dat er pas plezier gemaakt kan worden als hiervoor het geld verdiend is. Pleasure gaat echter verder dan plezier, het gaat om gemotiveerd werken.

Pride: Als mensen het belangrijkst zijn, dan moeten ze trots zijn op het bedrijf waar ze werken. Niet alleen trots op de prestatie die ze zelf neerzetten, maar ook trots op de wijze waarop met mensen wordt omgegaan en wordt bijgedragen aan een leefbare samenleving, trots op de bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied, trots op de rechtvaardigheid van het beloningssysteem.

Business Intelligence en Testen
CloseSure Logo

ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

CloseSure biedt je zoveel mogelijk vrijheid als het gaat om de manier waarop je je werkzaamheden en je werktijden inricht. We stemmen dit natuurlijk altijd goed af met onze klanten, maar we geven in allerlei opzichten concreet vorm aan ‘het nieuwe werken’. Flexibiliteit en het faciliteren van thuiswerken met een laptop en telefoon zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Vrijheid geven we je ook als het gaat om het opnemen van vakantiedagen. Je hebt bij een fulltime dienstverband recht op 28 vakantiedagen per jaar en we bieden je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen of te verkopen.

Persoonlijke ontwikkeling van onze professionals is één van onze speerpunten. Met iedereen die bij ons in dienst treedt maken we concrete, individuele afspraken over de manier waarop we een persoonlijk ontwikkelingstraject vormgeven. Ook jouw wensen en behoeftes nemen we hierin mee, zoals bijvoorbeeld ruimte voor eigen ondernemerschap.

We bieden arbeidsvoorwaarden die voor iedereen van toepassing zijn, zoals direct een vast contract bij indiensttreding. Daarnaast is er een aantal naar eigen wens in te vullen arbeidsvoorwaarden, zoals het organiseren van je vervoer. Bij ons krijg je een mobiliteitsvergoeding die je in aansluiting op je persoonlijke wensen en situatie kunt aanwenden. Reis je bij voorkeur met het openbaar vervoer, dan kan dat. Ga je liever met de auto, dan kun je van je mobiliteitsvergoeding een auto naar keuze uitzoeken of gebruik je je eigen auto en declareer je de gereden kilometers.

Verder bieden we een uitstekend pensioen en neem je deel aan de winstdelingsregeling.

Samengevat bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekend salaris;
 • Vakantiegeld;
 • Winstdelingsregeling
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen binnen onze competence development programma;
 • Volledig door CloseSure betaalde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (WIA, IVA, WGA);
 • Collectieve Ziektekostenverzekering
 • Mobiliteitsregeling (leaseauto, vervoersbudget of reiskostenvergoeding);
 • Vaste maandelijkse onkostenvergoeding;
 • Werken volgens Het Nieuwe Werken;
 • Uitstekende (netto) pensioenregeling;
 • Gebruik van een Macbook;
 • Mobiele telefoon + abonnement;
 • 28 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot eigen ondernemerschap;
 • Verschillende geweldige uitjes per jaar, in binnen- en buitenland.

VACATURES BIJ CLOSESURE

CloseSure Nike Box

Je bent op zoek naar een leuke baan en leuke collega’s, gaaf dat je ons meeneemt in je zoektocht!

Op deze pagina vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Kijk gerust rond en heb je een vraag schroom dan niet om die aan ons te stellen, we helpen graag bij het vinden van jouw droombaan!

Het gaat te ver om in deze inleiding alles uit te doeken te doen maar wel gaaf om te benoemen zijn onze sneakers van de zaak! We voorzien je van unieke sneakers om je loopbaan te ondersteunen. Je ontvangt ze bij de start van je dienstverband zodat je stevig in je schoenen staat en kunt shinen vanaf dag 1.

Trek jij onze schoenen aan?

Wil jij een gave opdracht als Data of Test engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor het werken met data en techniek? Of voor het testen van software? CloseSure is dé regionale specialist op het gebied van data en Test Automatisering.

Wij zoeken HBO/WO geschoolde collega's voor onze vijf vestigingen (Veenendaal, Hoogeveen, Hengelo, Eindhoven en Alphen aan den Rijn):

CloseSure Business Intelligence
CloseSure Testen

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 70
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  Noord Brabantlaan 265
  5652 LD  Eindhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 70
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2021 CloseSure Nederland B.V. - Privacyverklaring