CloseSure Header Standaard
CloseSure Nike Air Max
Business Intelligence

CLOSESURE SERVICES

Vanuit CloseSure Services worden alle diensten in de vorm van services aangeboden. Via innovatieve Cloud-oplossingen worden de werkzaamheden voor onze klanten uitgevoerd. In de kern bestaat ons dienstenpakket uit het realiseren en beheren van volledige BI omgevingen, de zogenaamde BIAAS (BI As A Service) en het leveren en implementeren van daaruit afgeleide producten. De Microsoft BI Stack is daarin onze leidende tool.

CloseSure Business Intelligence
Predictive

GRIP

Onze GRIP-oplossing is een succesvol BI realisatie- en beheertraject. Het is een innovatieve en unieke BI-cloud toepassing – gebaseerd op het Microsoft Azure Cloud platform – voor Jeugdzorg en/of het Sociaal Domein binnen Nederland. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Jeugdzorgregio West-Brabant en sluit daardoor goed aan op de behoefte. Het selfservice karakter van deze BI oplossing is één van de resultaten van deze samenwerking en blijkt in de praktijk zeer goed te werken.

De GRIP-oplossing is inmiddels meerdere malen succesvol geïmplementeerd bij diverse Jeugdzorgregio’s en gemeenten in Nederland en heeft de potentie om de standaard te worden in dit domein. Een innovatieve oplossing die 100% aansluit op de behoefte!

Wilt u meer weten over onze GRIP oplossing? Vul het onderstaande formulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd, alleen gebruikt om met u in contact te kunnen treden en niet doorgestuurd naar derden. 

CALL CENTER DATA

Het ontsluiten van call centre gegevens en die vertalen naar inzichtelijke management informatie is een dienst die wij voor meerdere opdrachtgevers uitvoeren. Hierbij laten wij de presentatielaag aansluiten op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. Recent is een traject gestart waarbij wij de ontsluiting en presentatielaag herbouwen zodat deze weer aansluit op de behoefte. Na de realisatie verzorgen wij het beheer en onderhoud.

AUDITTRAIL

Business Intelligence helpt je gefundeerde beslissingen te nemen op basis van actuele en gevalideerde informatie. Geen discussies over de inhoud van rapporten, maar discussies over de gevolgen ervan en je antwoord daarop. We raden daarom altijd aan een audit trail in je data warehouse op te nemen. De audit trail biedt de mogelijkheid te herleiden waar gegevens vandaan komen. Daarnaast voorziet de audit trail in informatie over laadtijden, aantallen records, enzovoorts.

SCHOOLKASSA

De digitale snelweg biedt steeds meer mogelijkheden voor allerlei doeleinden. Zo ook voor divers betalingsverkeer. Binnen scholen is het veelal gebruikelijk dat bijvoorbeeld excursies of extra boeken contant bij de leerkracht of aan een balie cash afgerekend worden. Dit kan voor u, als school, vanaf nu verleden tijd zijn!

CloseSure heeft in nauwe samenwerking met het ROC van Twente  het product Schoolkassa.nl ontwikkeld. Via het internet kan de website Schoolkassa.nl worden geopend (naar wens in te richten met dezelfde look and feel als de website van de school). Middels deze site kunnen leerlingen de gewenste keuze maken en de verplichte bedragen via iDeal overmaken. Na betaling ontvangt de leerling het betaalbewijs.

Uw school kan alle benodigde betaalgegevens naar eigen wens invullen en krijgt het geld gespecificeerd op haar rekening gestort. Tevens kunnen betalingen worden gecontroleerd en er bestaan diverse rapportagemogelijkheden. In één oogopslag kan een leerkracht bijvoorbeeld zien welke leerlingen voor een excursie al hebben betaald en welke niet, zonder dat hier administratieve handelingen aan vooraf gaan.

Schoolkassa.nl wordt al door meer dan 10 scholen en bijna 100.000 leerlingen gebruikt om volledig digitaal gelden te innen van studenten of medewerkers. Hiermee wordt op veilige en effectieve manier het geld geïnd en veel tijd bespaard.

Business Intelligence en Testen

OUT OF THE BOX

Met producten als Schoolkassa en de Audittrail bieden wij producten die out of the box geïmplementeerd worden en die direct inzetbaar zijn.

KENNIS MAKEN?

Wil je kennis maken met CloseSure Services, gebruik maken van de diensten van CloseSure Services of heb je interesse in een demo van één van onze diensten? Neem dan contact met ons op, wij maken graag ruimte voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 70
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  Noord Brabantlaan 265
  5652 LD  Eindhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 70
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2021 CloseSure Nederland B.V. - Privacyverklaring