Header-Services-Testen-Business-Intelligence-Noord-Zuid-Oost-West-Utrecht-Nederland
CloseSure Nike Air Max
Business Intelligence

CLOSESURE SERVICES

Vanuit CloseSure Services worden alle diensten in de vorm van services aangeboden. Via innovatieve Cloud-oplossingen worden de werkzaamheden voor onze klanten uitgevoerd. In de kern bestaat ons dienstenpakket uit het realiseren en beheren van volledige BI omgevingen, de zogenaamde BIAAS (BI As A Service) en het leveren en implementeren van daaruit afgeleide producten. De Microsoft BI Stack is daarin onze leidende tool.

CloseSure Business Intelligence
Predictive

GRIP

Onze GRIP-oplossing is een succesvol BI realisatie- en beheertraject. Het is een innovatieve en unieke BI-cloud toepassing – gebaseerd op het Microsoft Azure Cloud platform – voor Jeugdzorg en/of het Sociaal Domein binnen Nederland. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Jeugdzorgregio West-Brabant en sluit daardoor goed aan op de behoefte. Het selfservice karakter van deze BI oplossing is één van de resultaten van deze samenwerking en blijkt in de praktijk zeer goed te werken.

De GRIP-oplossing is inmiddels meerdere malen succesvol geïmplementeerd bij diverse Jeugdzorgregio’s en gemeenten in Nederland en heeft de potentie om de standaard te worden in dit domein. Een innovatieve oplossing die 100% aansluit op de behoefte!

Wilt u meer weten over onze GRIP oplossing? Vul het onderstaande formulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd, alleen gebruikt om met u in contact te kunnen treden en niet doorgestuurd naar derden. 

GAIM – STUDIESUCCES

Het gebruik van machine learning en het aantal bedrijven dat vertrouwt op de informatie die het levert neemt snel toe. GAIM is één van de producten die CloseSure hierin levert.

GAIM levert een laagdrempelige en robuuste machine learning toepassing die zowel ondersteunend als verrijkend is voor verschillende processen binnen een organisatie. In samenwerking met een aantal hogescholen wordt GAIM verfijnd en de toepassing onderzocht door het studiesucces van studenten te voorspellen. Informatie beschikbaar over studenten en hun omgeving wordt hierbij gebruikt om de kans op studiesucces te voorspellen. Deze informatie is afkomstig uit verschillende bronnen, bijvoorbeeld van de hogescholen zelf, het CBS en DUO. Door studiesucces te voorspellen krijgen studenten meer inzicht in het effect van hun studieresultaten, kunnen docenten gerichter studenten begeleiden en zijn de inzichten van waarde als managementinformatie voor de bestuurders.

Momenteel werkt CloseSure aan verschillende onderdelen:

 • In de eerste plaats wordt het machine learning algoritme ontwikkeld. Hier vindt onderzoek plaats naar de te gebruiken data, het best passende model en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de voorspelling. Het doel is om een generieke oplossing te maken die ook als basis kan dienen voor andere vraagstukken in welk domein dan ook. Studiesucces is de eerste uitgewerkte casus.
 • In het tweede onderdeel wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een dashboard dat de prognose en andere relevante data overzichtelijk presenteert aan de eindgebruiker.
 • Het derde en laatste onderdeel is de data infrastructuur, de automatisering van het opnemen, verwerken en presenteren van de informatie.

Super interessant en toekomstbestendig dus wij snappen het als je er meer over wil weten. Neem gerust contact met ons op.

ArchitectuurplaatGAIM
Logo

CALL CENTER DATA

Het ontsluiten van call centre gegevens en die vertalen naar inzichtelijke management informatie is een dienst die wij voor meerdere opdrachtgevers uitvoeren. Hierbij laten wij de presentatielaag aansluiten op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. Recent is een traject gestart waarbij wij de ontsluiting en presentatielaag herbouwen zodat deze weer aansluit op de behoefte. Na de realisatie verzorgen wij het beheer en onderhoud.

AUDITTRAIL

Business Intelligence helpt je gefundeerde beslissingen te nemen op basis van actuele en gevalideerde informatie. Geen discussies over de inhoud van rapporten, maar discussies over de gevolgen ervan en je antwoord daarop. We raden daarom altijd aan een audit trail in je data warehouse op te nemen. De audit trail biedt de mogelijkheid te herleiden waar gegevens vandaan komen. Daarnaast voorziet de audit trail in informatie over laadtijden, aantallen records, enzovoorts.

SCHOOLKASSA

De digitale snelweg biedt steeds meer mogelijkheden voor allerlei doeleinden. Zo ook voor divers betalingsverkeer. Binnen scholen is het veelal gebruikelijk dat bijvoorbeeld excursies of extra boeken contant bij de leerkracht of aan een balie cash afgerekend worden. Dit kan voor u, als school, vanaf nu verleden tijd zijn!

CloseSure heeft in nauwe samenwerking met het ROC van Twente  het product Schoolkassa.nl ontwikkeld. Via het internet kan de website Schoolkassa.nl worden geopend (naar wens in te richten met dezelfde look and feel als de website van de school). Middels deze site kunnen leerlingen de gewenste keuze maken en de verplichte bedragen via iDeal overmaken. Na betaling ontvangt de leerling het betaalbewijs.

Uw school kan alle benodigde betaalgegevens naar eigen wens invullen en krijgt het geld gespecificeerd op haar rekening gestort. Tevens kunnen betalingen worden gecontroleerd en er bestaan diverse rapportagemogelijkheden. In één oogopslag kan een leerkracht bijvoorbeeld zien welke leerlingen voor een excursie al hebben betaald en welke niet, zonder dat hier administratieve handelingen aan vooraf gaan.

Schoolkassa.nl wordt al door meer dan 10 scholen en bijna 100.000 leerlingen gebruikt om volledig digitaal gelden te innen van studenten of medewerkers. Hiermee wordt op veilige en effectieve manier het geld geïnd en veel tijd bespaard.

Business Intelligence en Testen

OUT OF THE BOX

Met producten als Schoolkassa en de Audittrail bieden wij producten die out of the box geïmplementeerd worden en die direct inzetbaar zijn.

KENNIS MAKEN?

Wil je kennis maken met CloseSure Services, gebruik maken van de diensten van CloseSure Services of heb je interesse in een demo van één van onze diensten? Neem dan contact met ons op, wij maken graag ruimte voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  De Run 4312
  5503 LN  Veldhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2022 CloseSure Nederland B.V.