Header-Vacature-Vacatures-Testen-Business-Intelligence-Noord-Zuid-Oost-West-Utrecht-Nederland
CloseSure Nike Air Max

Uniek IT-traineeship tot Data Engineer met vaste aanstelling (gesloten)

Onder begeleiding van CloseSure aan de slag op projecten bij onze klant Vernet 

Startdatum: 1 juli 2021

 

Iedere young professional heeft zijn eigen technieken en vaardigheden waarmee hij zijn opdrachten vervult, het maakt hem/haar uniek en herkenbaar. Het trainen van een young professional vergt een unieke aanpak, het toepassen van de vereiste en benodigde methoden, technieken, tools en vaardigheden maar met behoud van eigen identiteit.

Wij zorgen voor de juiste backbone en jij zorgt voor de identiteit. De backbone is je vakinhoudelijke ruggengraat en wordt opgebouwd door te trainen op methoden, technieken en tools aangevuld met vaardigheden benodigd in het consultancy vak. Na dit traineeship ben je in Agile gecertificeerd en een Microsoft Data Engineer.

CloseSure en Vernet, specialist op het gebied van verzuimcijfers voor de zorgsector, starten gezamenlijk een uniek éénjarig IT-traineeship. Waarin je samen met verschillende collega experts uit het vakgebied werkt aan jouw backbone tot Data Engineer. Het zorgt ervoor dat je je rug recht houdt en dat je een stevige basis legt voor je toekomst! Want we willen lang met je samenwerken. Je bent vanaf dag 1 in dienst bij CloseSure en blijft dat ook na het traineeship.

Het technische component in een rol als Data Engineer is stevig, hiervoor wordt een basis gelegd in de trainingen. Deze basis wordt in de toekomst onderhouden en uitgebreid, courant zijn en blijven voert bij ons de boventoon. Als young professional ga je, onder begeleiding van CloseSure, aan de slag op projecten bij onze klant Vernet. Je bent er onderdeel van een multi disciplinair team en samen werk je aan het op te leveren product. Tijdens de opdracht heb je intensief contact met je collega’s, zij staan voor je klaar en helpen je waar nodig. Je thuisbasis is één van onze vestigingen, die bezoek je met enige regelmaat voor meetings en trainingen.

CloseSure is Agile! Wij zijn overtuigd van samenwerken, multidisciplinaire teams en adaptief gedrag. Alles wat we doen staat op een Scrum-Board dat prominent zichtbaar is op ons kantoor. Iedereen draagt ideeën aan, deelt kennis en versterkt elkaar. De backlog wordt maandelijks besproken in onze Meet up zodat iedereen binnen een vestiging weet wat er speelt en een actieve rol kan pakken.

 

Over het Traineeship

Fase 1

Deze fase duurt een maand. In de eerste fase bouw je aan een stevig fundament voor je toekomstige rol als Data Engineer en wordt aandacht besteedt aan:

 • Theoretische basis van de data engineer
  • Introductie Business Intelligence
  • Data modelleren
  • Microsoft Azure, SQL en PowerBI
  • Security en AVG wetgeving
  • Certificering voor Microsoft en Agile
 • Introductie over de werkwijze van Vernet en verzuimcijfers
 • Communicatieve vaardigheden, zoals leren presenteren

Fase 2

Tijdens fase 2, een periode van 11 maanden, ga je aan de slag om het ‘vak’ in de praktijk te leren. Je gaat meedraaien als volwaardig teamlid van het Datawarehouse Team binnen Vernet. Het team werkt Agile, dit betekent dat je aansluit bij de stand-ups, backlog-items toegewezen krijgt en daadwerkelijk nieuwe functionaliteiten gaat realiseren. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteit in het datawarehouse, maar ook een PowerBI rapport ontwikkelen. Je leert hierdoor in de praktijk werken met o.a. Microsoft Azure, PowerBI, SQL en Agile tooling. 

Gedurende fase 2 werk je vier dagen per week mee in het team en de vijfde dag staat in het teken van training. Op deze dag is er tijd om te studeren voor de certificeringen, maar er zijn ook extra trainingsdagen om onderwerpen verder te verdiepen.

 

Wij ontmoeten jou graag!

Spreekt bovenstaande je aan en heb jij aantoonbare affiniteit met ICT, ben je communicatief vaardig, analytisch sterk en ondernemend en heb je net je HBO of universitaire opleiding afgerond met daarin een sterk ICT component (of ga je die binnenkort afronden)? Dan maken wij graag kennis! 

Neem contact op met diana.rodenburg@closesure.nl. Je ontvangt snel een reactie. We starten met een kennismaking en als we daarin allebei positief zijn plannen we de sollicitatieprocedure. Die duurt een halve dag en heeft bij een positieve uitslag een arbeidsovereenkomst als resultaat.

Voor meer info over onze arbeidsvoorwaarden, kijk op de Over CloseSure pagina.

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

  CloseSure Noord BV
  de Vos van Steenwijklaan 75
  7902 NP Hoogeveen
  +31 (0)88 383 01 20

  CloseSure Utrecht BV
  Landjuweel 5A-5B
  3905 PE  Veenendaal
  +31 (0)88 383 01 10

  CloseSure West BV
  Europalaan 16
  2408 BG  Alphen a/d Rijn 
  +31 (0)88 383 01 50

  CloseSure Oost BV
  Hazenweg 84
  7556 BM  Hengelo
  +31 (0)88 383 01 00

  CloseSure Zuid BV
  Noord Brabantlaan 265
  5652 LD  Eindhoven
  +31 (0)88 383 01 40

  CloseSure Services BV
  Hazenweg 84
  7556 BM Hengelo
  +31 (0)88 383 01 60

  (c) Copyright 2017-2021 CloseSure Nederland B.V. - Privacyverklaring

  SHARE THIS!